Två spännande seminarier du inte vill missa

I höst erbjuder Microsoft TechNet i samarbete med Knowledge Factory två intressanta seminariedagar för dig som vill utvecklas – såväl personligt som professionellt. Missa inte dem!

 

Gurun Richard Klees till Sverige

Lär dig att övertyga din chef, dina kunder eller andra i din omgivning! Kom och lyssna till en helt magisk presentation med Richard Klees, som har tränat några av de bästa föreläsarna i världen. Detta seminarium är ett måste för dig som skall föreläsa på stora konferenser så som t ex Best of MMS, eller TechDays – men även för dig som vill utvecklas personligt och förbättra dina möjligheter på arbetsmarknaden.
› Stockholm (29 september)

Mer information och anmälan »

Deployment Roadshow vNext

Vill du lära dig mer om nyheterna i ConfigMgr 2012 och MDT 2012? Anmäl dig till Deployment Roadshow vNext! Då får du en teknisk heldag om Systems Management och Windows Deployment med Wally Mead, som är en legend inom Systems Management. Missa inte chansen att träffa honom och tre tunga MVP:er – Mikael Nyström, Andreas Stenhall och Johan Arwidmark. Johan blev dessutom topprankad bland de 523 talarna vid senaste TechEd i Atlanta.
› Göteborg (29 november)
› Sundsvall (30 november)
› Stockholm (1 december)
› Malmö (2 december)

Mer information och anmälan »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *